Ik ben Inge Kamerling en ik ben Hsp & Lifecoach.

 

Van jongs af aan wist ik instinctief dat er meer was tussen hemel en aarde. Wist ik dat wij energetische wezen zijn in een menselijk lichaam en dat ons doel is dit weer te ontdekken. Hoe meer Bewustzijn je hierover ontwikkeld hoe meer je je herinnert.

 

               Mijn hele leven lang weet ik dus al dat ik anders ben dan andere mensen en voelde ik mij vaak niet thuis op deze planeet. Ik kon niet begrijpen dat andere mensen deze kennis niet hadden. Ook wist ik jarenlang niet dat ik Hoog sensitief was en had ik er geen besef van dat deze "gave" ook een oorzaak was van veel problemen waar ik tegenaan liep.

 Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen, Hoog sensitief of niet, weer authentiek te laten worden.

Als kinderen worden we puur en zuiver geboren, we kunnen niet anders zijn dan wie we zijn want we staan nog in contact met onze bron. We doen alles intuïtief en voelen dingen van nature aan. 

We vertrouwen de hele dag op ons gevoel en we hebben nog niet geleerd om na te denken of hetgeen we doen wel ‘handig of gewenst’ is. Gaandeweg zijn we door onze opvoeding, omgeving , schooltijd en maatschappij deze puurheid en zuiverheid verloren en is er van je eigenheid vaak weinig over.

 

Vanuit je gevoel en intuïtie leven wordt nog steeds gezien als zwak of zweverig en ik wil daar verandering in brengen. De Homo Spiritus, de Spirituele mens dus, de mens die zich bewust is van zijn oorsprong, staat op het punt geboren te worden en deze Bewustzijnsontwikkeling heeft grote voordelen voor de mensheid. 

Dit brengt meer Liefde en Begrip in de wereld waardoor het leven op aarde aangenamer zal worden.

 

 

 

Door hulp te zoeken bij een Spiritueel coach kon ik de eerste stappen zetten naar heling en daarna door veel zelfonderzoek ben ik uit een diep dal geklommen heb ik een door middel van andere gedachten een nieuwe Mindset  ontwikkeld die tot een Hoger Bewustzijn leidde.

 

Met dit Bewustzijn heb ik tevens een goede methode gevonden om mijn Hoog sensitiviteit voor mij te laten werken, het is nu mijn Super Power!

Ik wilde daar graag andere mensen bij helpen en dus heb ik mij laten omscholen tot Life Coach.

 Nieuwsgierig geworden?


Of volg je liever eerst een Masterclass?


Of wil je meer weten over Life coaching?


Ik heb in ieder geval 4 gratis Tips voor een nieuwe Mindset voor je!