Behoefte aan het ontwikkelen van een Bewuster Leven?

 

 Heb je behoefte aan meer duidelijkheid betreft je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording? Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en het beste uit je leven halen? 

 

Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling en toekomst?

Wil jij echt alles uit je leven halen en een hoog niveau van Bewustzijn bereiken om zo authentiek te leven?

   

Heb je misschien het gevoel dat door teveel stress in je leven,  je leven stil staat en ben je er aan toe om weer vooruit te gaan? Heb je het idee dat je niet naar volle potentie leeft en je meer wilt?

 

Dan is Life coaching wellicht iets voor jou!

De mens is een gevoelswezen en we zijn verstrikt geraakt in ons denken en ons daardoor niet meer bewust van de 4e dimensie, namelijk die van gevoel en intuïtie. Als jij voelt dat dit is wat je wilt ontwikkelen en behoefte hebt aan meer duidelijkheid betreft je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, dan is het ontwikkelen van een hoger

" Bewust-Zijn"  een must.

 

Er zijn 4 niveau's van Bewustzijn en ik kan je helpen inzicht in deze niveau's te krijgen en je te coachen naar het hoogste haalbare niveau.

Ik coach je om zelf tot nieuwe inzichten te komen, van daaruit concrete stappen te zetten en resultaten te boeken over welk doel jij wilt bereiken. 

Door het gedrag te doorgronden, bewustwording te creëren ga je leren actief bezig te zijn met een helder bewustzijn. Zo kan je loskomen van oude patronen en ontstaat er weer balans.

 

Hierdoor krijg je inzicht in wie je bent, in wie je WERKELIJK bent. Je persoonlijke ontwikkeling komt op een hoger bewustzijn en je zult zien, dat je steeds meer en meer in je eigen kracht kom te staan en welke positieve veranderingen dat teweeg brengt.

 

De hoogste vorm van Bewustzijn is een Objectief Bewustzijn, dan ben je in staat om jezelf, anderen en de wereld te zien zoals hij echt is, dit wordt ook wel verlichting genoemd.

 

Dit is niet voor iedereen weggelegd maar wel voor iedereen om over te wensen.Hoe ik jou daarbij kan helpen?

Kijk hier voor mijn coachprogramma's